Luku

Mobie Forum – ei mikään tavallinen webinaari!

Mobie Forum on verkossa tapahtuva messu- tai seminaaritapahtuma, webfoorumi, joka sisältää pääosin tallennetut, interaktiiviset esitykset sekä verkostoitumismahdollisuuden joko ryhmä-/kahdenvälisissä videoneuvotteluissa, tai chat/some-keskusteluissa osallistujien kesken. Palvelu voi toimia myös koulutus- ja ryhmätyöalustana erillisine videoneuvotteluhuoneineen ja ryhmätyöskentelyyn soveltuvine työkaluineen.

Miksi puheet ja esitykset ovat pääosin tallenteita?

Mobie Forumissa puheet ja esitykset ovat pääosin monipuolisia interaktiivisia tallenteita, jotka saat tarvittaessa ammattilaisten tuottamana kokonaisvaltaisena “Avaimet käteen” -palveluna. Toki myös live-broadcasting esitykset ovat mahdollisia (myös mobiililaitteilla).

Kahdenväliset- tai ryhmävideokeskustelut.

Normaalissa webinaarissa puhujille ei jää paljon aikaa vastata kuulijoiden kysymyksiin tai käydä heidän kanssaan kahdenvälisiä keskusteluja. Mobie Forumissa jokaisella esiintyjällä ja näytteilleasettajalla on tapahtuman ajan käytössään oma videoneuvotteluhuone ja järjestelmän sisäinen yhteisöllinen palvelu someryhmineen, joihin halukkaat voivat tulla keskustelemaan.

Järjestelmä sisäinen yhtyeisöllisen median sovellus.

Verkostoidu ja tee tulosta

Mobie Forum -tapahtumassa pääset verkostoitumaan muiden tapahtumaan osallistujien, puhujien, esittelijöiden ja näytteilleasettajien kesken ja halutessasi voit aloittaa heti kahdenväliset neuvottelut suojatussa videoyhteydessä. Tapahtuma on aktiivinen erikseen sovitun ajan, kuitenkin vähintään yhden kuukauden, jolloin sinulla on huomattavasti enemmän aikaa perehtyä sisältöön ja verkostoitua kuin kertaluontoisessa webinaarissa.

Kurssikeskustelu