Kappale

Videoneuvottelut

Kappaleiden edistyminen

Siirtyminen esitystilasta esiintyjän videoneuvotteluhuoneeseen.

Jokaisella esiintyjällä on oma henkilökontainen videoneuvottelutila ryhmätyöhuoneineen. Siirry esitystilasta puhujan tai näytteilleasettajan videoneuvottelutilaan klikkaamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa “Liity videokeskusteluun” tai “Tapaa näytteilleasettaja” -painiketta. Näet painikkeen alapuolelta kuinka monta henkilöä on parhaillaan mukana keskustelussa.

Videoneuvottelutilan avautuessa sinun tulee antaa järjestelmälle oikeudet käyttämäsi laitteen mikrofonille ja äänilähteelle. Vastaa ensin kysymykseen “Miten haluat liittyä ääniyhteyteen? > Mikrofoni”, jonka jälkeen palvelu testaa mikrofonin toiminnan. Vastaa “Kyllä” jos kuulet testin aikana oman puheesi. Pääset liittymään palveluun testin jälkeen.

Palvelun videoneuvottelutila.

Ole aktiivinen keskustelussa ja kysy, näin saat kaiken irti tapahtumasta! Jos haluat keskustella kahden kesken esiintyjän kanssa, voit joko sopia hänen kanssaan kahdenvälisen videoneuvottelun ajan, tai sitten pyytää esintyjää siirtymään kanssasi välittömästi ryhmätyöhuoneeseen kahdenväliseen neuvotteluun.

Muista, että palvelu on käytössäsi myös tapahtumapäivän jälkeen ja voit näin pyytää videoneuvottelua milloin tahansa!

Kurssikeskustelu